2019.07.1-2019.07.14 között szabadságon vagyunk.
Webáruházunkon keresztül ezen időszakban is leadhatja rendelését, de a rendelések feldolgozása csak 2019.07.15-én indul újra.

Hogyan tudok vásárolni?

Vásárlás regisztráció nélkül

Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk a regisztráció nélküli vásárlásra is. Ezt a lehetőséget egyszeri vásárlóknak ajánljuk inkább, mert ebben az esetben minden egyes vásárlás alkalmával ki kell tölteni a számlázáshoz és szállításhoz szükséges információkat ugyanis ezeket az információkat a rendelés teljesítését követően nem tároljuk.

Vásárlás regisztrációval

A regisztrációhoz kötött vásárlást visszatérő vásárlóinknak ajánljuk. A regisztráció a felső menüsorban elhelyezett "Fiókom" linkre kattintva, illetve az első rendelés leadásával egy időben a "Pénztár" oldalon lévő "Fiók létrehozása" opció kiválasztásával lehetséges.

A felhasználó által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek az alvállalkozóknak szükségszerűen továbbított adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállításhoz szükséges információk. A megrendelés során kért személyes adatok – név, cím, e-mail cím, telefonszám – számlád megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához szükségesek.

Visszatérő, regisztrációval rendelkező vásárlóinkat kérjük, hogy a rendelés leadása előtt jelentkezzenek be a weboldalra!

Regisztrált vásárlóink a weboldalra bejelentkezve nyomon követhetik korábbi rendeléseiket, módosíthatják személyes adataikat, számlázási és szállítási címüket így egyszerűsítve a további rendeléseknél a vásárlás lebonyolításához szükséges adminisztrációs munkát.

Szállítási és fizetési lehetőségek

Átvétel személyesen: a megrendelt termékeket átveheted budapesti átvételi ponton, a weboldalon megjelölt nyitva tartási időben – ez esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

Kérjük, hogy rendelésed leadása után várd meg értesítő email üzenetünket amelyben jelezzük, ha a rendelésed átvehető! Az első üzenetben arról tájékoztatunk, hogy a rendelésed beérkezett hozzánk és feldolgozásra vár, később emailben jelezzük, ha a termék átvehető. Amennyiben huzamosabb ideig nem érkezik meg üzenetünk kérjük, hogy ellenőrizd postafiókod SPAM mappáját is.

Személyes átvétel (1164 Budapest, Felsőmalom utca 20.) Ingyenes
MPL házhozszállítás előre utalással 1 100 Ft
MPL házhozszállítás utánvéttel 1 600 Ft
Kiszállítás PostaPontra előre utalással 990 Ft

MPL

A szállítási költségek Magyarország területére érvényesek. (Külföldi megrendelés esetén kérj árajánlatot.)

Elállási jog

A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt áruért a feltüntetett és visszaigazolt árat, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget fizeti ki. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget harminc napon belül visszatéríteni.

Fontos!

Minden ilyen esetben a vevőt terhelik az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek. A visszajuttatott terméknek sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie. Amennyiben az árucikk sérült az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Akciós termékek

Kosár
Párátlanító DHM 10L
Párátlanító DHM 10L50 280 Ft 45 705 Ft (27% ÁFA-t tartalmaz, Nettó: 35 988 Ft)
-
+
Összesen
45 705 Ft
Vásárlás folytatása