2019.07.1-2019.07.14 között szabadságon vagyunk.
Webáruházunkon keresztül ezen időszakban is leadhatja rendelését, de a rendelések feldolgozása csak 2019.07.15-én indul újra.

Hogyan tudok vásárolni?

Vásárlás regisztráció nélkül

Webáruházunkban lehetőséget biztosítunk a regisztráció nélküli vásárlásra is. Ezt a lehetőséget egyszeri vásárlóknak ajánljuk inkább, mert ebben az esetben minden egyes vásárlás alkalmával ki kell tölteni a számlázáshoz és szállításhoz szükséges információkat ugyanis ezeket az információkat a rendelés teljesítését követően nem tároljuk.

Vásárlás regisztrációval

A regisztrációhoz kötött vásárlást visszatérő vásárlóinknak ajánljuk. A regisztráció a felső menüsorban elhelyezett "Fiókom" linkre kattintva, illetve az első rendelés leadásával egy időben a "Pénztár" oldalon lévő "Fiók létrehozása" opció kiválasztásával lehetséges.

A felhasználó által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek az alvállalkozóknak szükségszerűen továbbított adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a szállításhoz szükséges információk. A megrendelés során kért személyes adatok – név, cím, e-mail cím, telefonszám – számlád megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához szükségesek.

Visszatérő, regisztrációval rendelkező vásárlóinkat kérjük, hogy a rendelés leadása előtt jelentkezzenek be a weboldalra!

Regisztrált vásárlóink a weboldalra bejelentkezve nyomon követhetik korábbi rendeléseiket, módosíthatják személyes adataikat, számlázási és szállítási címüket így egyszerűsítve a további rendeléseknél a vásárlás lebonyolításához szükséges adminisztrációs munkát.

Szállítási és fizetési lehetőségek

Átvétel személyesen: a megrendelt termékeket átveheted budapesti átvételi ponton, a weboldalon megjelölt nyitva tartási időben – ez esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget.

Kérjük, hogy rendelésed leadása után várd meg értesítő email üzenetünket amelyben jelezzük, ha a rendelésed átvehető! Az első üzenetben arról tájékoztatunk, hogy a rendelésed beérkezett hozzánk és feldolgozásra vár, később emailben jelezzük, ha a termék átvehető. Amennyiben huzamosabb ideig nem érkezik meg üzenetünk kérjük, hogy ellenőrizd postafiókod SPAM mappáját is.

Személyes átvétel (1164 Budapest, Felsőmalom utca 20.) Ingyenes
MPL házhozszállítás előre utalással 1 100 Ft
MPL házhozszállítás utánvéttel 1 600 Ft
Kiszállítás PostaPontra előre utalással 990 Ft

MPL

A szállítási költségek Magyarország területére érvényesek. (Külföldi megrendelés esetén kérj árajánlatot.)

Elállási jog

A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt áruért a feltüntetett és visszaigazolt árat, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget fizeti ki. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget harminc napon belül visszatéríteni.

Fontos!

Minden ilyen esetben a vevőt terhelik az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek. A visszajuttatott terméknek sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie. Amennyiben az árucikk sérült az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Akciós termékek

Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!